Cursa Cancel·lada!!

Aquesta cursa ha sigut cancel·lada, en breu tindreu més informació.

LA PROVA

Castell de l´Areny és un dels pobles més petits de Catalunya. Serà la sortida i arribada d'aquesta espectacular Trail i Caminada entre boscos i corriols de l'Alt Berguedà. Et descobrirem Castell de l'Areny, un punt  ideal pels nostres entrenaments i sortides a la muntanya.

Si el que vols és córrer tens l'opció de participar a les distàncies de 16k o 8k. I si per contra vols caminar,  ho pots fer a la de 8k.

Una nova zona d´aparcament, un restaurant i ple de cases rurals a tocar d'un GR que s´inicia a la plaça del poble i ens dur en sols  4 kilòmetres fantàstics fins el Refugi de La Clusa. Un racó de pau i silenci  amb el molí i l'Ermita de Sant Romà.

Cavalls, vaques ,guineus… serán els únics companys de viatge que tindràs durant el recorregut.
 
La prova recòrrer i enllaça els millors corriols entre fagedes que ens duran de la Clusa al Sobrepuny, voltant per la carena fins al Pla de l’Orri amb unes vistes fantàstiques al Cingles de Vallcebre i el Pedraforca.

Roc del Catllaràs, Les Calamites i  Puiglluent  són el altres punts principals d'aquest recorregut natural i que et traslladarà a l’essència de l’esperit del Trail.
Image
Informació de la Cursa
Lloc de Sortida: Plaça del poble Castell de l'Areny
Recollida de Dorsals: Plaça del poble de 7:30h a 8:30h
Hora Sortida Trail 16K: 9:00h
Hora Sortida Trail/Caminada 8K: 9:10h

ORGANITZA

 

PATROCINADORS

COL·LABORADORS

© 2022 7sports. Tots els drets reservats. By Educa Solucions